Ga verder naar de inhoud

Team Djapo

In ons team vind je educatieve experts, strategische hoofden, ondersteunende handen en communicatiebeestjes. Elke dag werken we zij aan zij om EDO de plek te geven die het verdient in het onderwijs.

Onze visie op EDO

De uitdagingen in onze samenleving worden steeds complexer en urgenter. Er is nood aan onderwijs dat kinderen en jongeren de vermogens laat ontwikkelen om actief en weerbaar met die maatschappelijke complexiteit om te gaan.

Investeer in Djapo

Wil je onze werking een duwtje in de rug geven? Stort een vrije bijdrage op BE98 0013 1735 6693 en help ons kinderen en jongeren te versterken, zodat zij de wereld mee kunnen vormgeven.

Onze geschiedenis

Djapo is een pioniersschip. Altijd onderweg, van in het prille begin. Benieuwd naar onze route? Spring even mee aan boord.

Duurzame ontwikkeling: term vol betekenis

Duurzame ontwikkeling is een containerbegrip voor tal van interpretaties. Omdat we graag de puntjes op de i zetten, werkten we onze eigen visie uit. Lees je even mee?

Maak het verschil, begin in de klas

Djapo ondersteunt organisaties, bedrijven en overheden met een maatschappelijke missie.

Beleid en bestuur

Aangezien Djapo een vzw is, ligt het bestuur in handen van een bestuursorgaan. Ben je benieuwd wie daarin zetelt? Of ben je op zoek naar beleidsdocumenten, zoals jaar- en evaluatieverslagen? Dan zit je hier goed.

Partnerschap met KIYO

Djapo diende samen met kinderrechtenorganisatie KIYO een vijfjarig gemeenschappelijk programma in bij Directie Generaal Ontwikkelingssamenwerking en Humanitaire Hulp (DGD). Wat ons bindt? Onze wil om te bouwen aan een duurzame, sociale en rechtvaardige maatschappij en een grote openheid om van elkaar te leren.

“Op school kan je vertragen, reflecteren. Zo leren mensen om met complexe problemen om te gaan en om positie in te nemen.”

Katrien Van Poeck
Centrum voor Duurzame Ontwikkeling UGent

Vacatures

Interesse in een (vrijwilligers)job bij Djapo? Hier lees je of er openstaande vacatures zijn voor medewerkers en vrijwilligers.

Meldpunt integriteitsschendingen

Elke activiteit die een inbreuk inhoudt op onze kernwaarden beschouwen wij als een mogelijke integriteitsschending. Wanneer je een dergelijke inbreuk merkt, kan je dit melden via ons meldpunt.

Huisstijl en logo's

Ben je op zoek naar ons logo? Of werk je voor ons een grafische opdracht uit en ben je op zoek naar onze huisstijlgids? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's.