Ga verder naar de inhoud

Wat je mag verwachten?

Je ervaart verschillende interactieve werkvormen om met de kinderen zwerfvuil onder de loep te nemen door bijvoorbeeld gevolgen te onderzoeken en ideeën te bedenken. Na dit webinar heb je alles in handen om de zwerfvuilactie op een zinvolle manier te verdiepen en met je klas opgeruimd op zwerfvuiltocht te trekken.

Webinar gemist?

Geen nood, je kan onze webinars opnieuw bekijken.

Zelf aan de slag gaan

Bekeek je het webinar en wil je aan de slag met het vernoemde lesmateriaal? We zetten ze voor jou op een rijtje:

Meer vormingen zoals deze

Webinar: Met je schoolteam metselen aan een mini-samenleving

Alle niveau's
Vorming

Wat leeft er in de mini-samenleving van je school? Welke noden en behoeften zijn er? Waar wordt op ingezet? Hoe geven kinderen en jongeren er mee vorm aan? Ontdek het in dit webinar voor het hele schoolteam.

Webinar: word een Kinderrechtenschool/School for Rights

Kleuters
Lager
Secundair
Begeleiding

Hoe veranker je kinderrechten in je klas- en schoolwerking? Hoe creëer je samen met je collega’s een schoolcultuur die oproept tot respect, kritisch denken en solidariteit? Met het traject Kinderrechtenschool (BO) en School for Rights (SO) leg je een stevige basis voor een duurzame impact. Ontdek meer over de mogelijkheden in dit gratis webinar.

Webinar: Systeemdenken voor wereldburgerschapseducatie

Lager
Vorming

Een webinar voor leerkrachten lager onderwijs. Ontdek waarom systeemdenken een sleutelvaardigheid is om je kinderen te laten groeien tot wereldburger. Verken en ervaar verschillende werkvormen die je kinderen actief verbanden en perspectieven laten onderzoeken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's.