Ga verder naar de inhoud

Lessen rond afval

Zwerfafval. Plasticsoep. Microplastics. Afval heeft niet alleen veel gezichten, maar ook veel gevolgen voor mens, dier en natuur. Wil je je leerlingen daarvan bewust maken? Zet hen aan het denken met ons lesmateriaal.

Burgerschap

Dierenwelzijn

Duurzame ontwikkeling

Fair trade

Ga aan de slag met ons lesmateriaal en laat je leerlingen kennismaken met de voordelen en uitdagingen rond eerlijke handel.

Kinderrechten

Klasafspraken maken

Duidelijke klasafspraken maken je werk als leerkracht net dat tikkeltje fijner. Inspiratie nodig? We verzamelden lesideeën voor kleuter- en lager onderwijs.

Klimaat

Migratie

Lessen over natuur

Wil je je leerlingen uit de kleuter- en lagere school stimuleren om zorg te dragen voor de natuur? Mooi initiatief, want onze natuur en wij: we hebben elkaar broodnodig! Laat je inspireren door onze lessen.

Participatie

SDG's

Vrede & conflict

Lessen over water

Drinkbaar water dat uit de kraan stroomt: het lijkt vanzelfsprekend. Maar is dat wel zo? En hoe kostbaar is water eigenlijk? Onderzoek het met dit lesmateriaal voor kleuter- en lager onderwijs.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's. 

Extra voorkeuren
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment uitschrijven.
© Djapo – Met love gebouwd door Statik