Ga verder naar de inhoud

Samen impact vergroten

Djapo en KIYO geloven dat we de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen enkel kunnen bereiken als we samenwerken. In die samenwerking focussen we op youth empowerment: we leggen de link tussen mondiale uitdagingen en de persoonlijke leefomgeving van kinderen en willen hen inspireren om zelf actoren van positieve verandering te worden.

"Intens en langdurig samenwerken met andere ngo's werkt als een spiegel die je jezelf voorhoudt. Het helpt om je visie nog scherper te formuleren en om van elkaar bij te leren."

Mélodie Arts
Directeur KIYO

Concrete plannen

Sinds 2022 werken we op volgende actiedomeinen:

  • een vernieuwd beleid en aanpak rond MEAL
  • een gezamenlijk engagement rond prangende thema’s binnen de internationale solidariteit zoals de rol van wereldburgerschapseducatie en gelijkwaardig partnerschap. Zo leveren we samen input voor de vernieuwing van de ngo-sector en het beleid rond internationale solidariteit.
  • praktijkexpertise uitwisselen rond methodes en tools voor empowerment en EDO met PETA, een van KIYO’s partners in de Filipijnen. KIYO faciliteert het leerproces rond deze uitwisseling binnen haar bredere netwerk van expertpartners.

Benieuwd hoe het verder gaat?

De komende jaren blijven we samen bekijken hoe we efficiënt en effectief onze missie kunnen realiseren in een context van grote sociale, ecologische en economische uitdagingen. Blijf deze samenwerking dus nauw in de gaten houden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's. 

Inschrijven op de nieuwsbrief