Ga verder naar de inhoud

Samenwerken met Djapo

Je kan bij Djapo terecht voor de ontwikkeling van aantrekkelijk en laagdrempelig educatief materiaal. Van kleuter over lager tot middelbaar: wij brengen je doelgroep in beweging rond het thema dat je nauw aan het hart ligt. Daarvoor combineren we meer dan 50 jaar praktijkervaring met de laatste didactische inzichten en een diep verankerd netwerk binnen het onderwijs. Zo krijgt je missie maximale stuwkracht daar waar jonge denkers de wereld vormen: in de klas.

Ons aanbod en good practices in één brochure

Waarmee kunnen we je ondersteunen?

Educatief materiaal

Afhankelijk van je wensen vertalen we jouw maatschappelijk thema naar inspirerend lesmateriaal, educatieve routes of werkvormen waarmee leerkrachten snel en gemakkelijk aan de slag kunnen. Het materiaal is beschikbaar op jouw platform, maar wij zorgen dat het een krachtige duw in de rug krijgt via ons uitgebreid netwerk van leerkrachten en scholen.

Vormingen en trajecten

We ondersteunen (toekomstige) leerkrachten door inspirerende begeleidingen te ontwikkelen rond jouw thema. We kunnen ook je eigen medewerkers of vrijwilligers coachen, zodat die de begeleiding volledig zelfstandig kunnen organiseren.

Projectcoördinatie van a tot z

Bij Djapo ben je zeker van een toegewijde opvolging tijdens heel het proces, van de eerste schets tot de implementatie van jouw aanbod. We werken met tussentijdse feedbackmomenten of volledig op co-creatieve wijze, samen met jou en volgens de principes van procesbegeleiding. Aan jou de keuze.

Communicatie

Daarnaast kan Djapo je ook ontzorgen op communicatievlak. Van de communicatieplanning over de bouw van een website, tot de vormgeving en drukwerk: samen met onze vaste communicatiepartners zetten we je aanbod op de kaart.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hoe gaan we te werk?

  1. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en peilen we naar jouw doelen, noden en ambities.

  2. Op basis daarvan werkt Djapo een voorstel uit dat rekening houdt met je budget en mogelijkheden. Dat wordt besproken en, indien nodig, aangepast. Zo bekomen we een aanpak waar iedereen achter staat.

  3. Dankzij verschillende reflectie- en evaluatiemomenten tijdens het traject kan er ingespeeld worden op veranderende omstandigheden en noden.

  4. Tenslotte maken we tijd voor een eindevaluatie. Hebben we de doelen behaald? Hoe verliep de samenwerking? We zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen verder aan de slag kan en onderzoeken of er nog kansen zijn die we samen willen grijpen.

Waarom in zee gaan met Djapo?

50+ jaar ervaring

Doorheen de jaren ondersteunde Djapo tientallen gerenommeerde organisaties en overheden met een educatief aanbod, van Fost Plus tot Stad Leuven.

Afgetoetst aan de praktijk

We organiseren regelmatig piloottrajecten in scholen om klasmaterialen en begeleidingen uit te testen. Die ervaring nemen we mee in de ontwikkeling van jouw aanbod.

Academisch onderbouwd

Dankzij onze nauwe partnerschappen met universiteiten en hogescholen is je materiaal altijd getoetst aan de laatste wetenschappelijk bevindingen.

Altijd op jouw maat

Elke organisatie heeft andere doelstellingen en noden. Daarom besteden we extra veel aandacht aan overleg en communicatie met onze partners.

Bezorg me meer info

Download de bedrijfsbrochure. Of laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's. 

Inschrijven op de nieuwsbrief