Ga verder naar de inhoud

Wie kan deelnemen?

We zijn op zoek naar (student-)leerkrachten, docenten van de lerarenopleiding, educatieve medewerkers, medewerkers van een (lokaal) bestuur … die de voorbije jaren lesmateriaal van ons hebben gebruikt, begeleidingen hebben gevolgd of op een andere manier in aanraking zijn gekomen met onze organisatie.

Voel je je aangesproken en wil je Djapo een duwtje in de rug geven? Maak dan vóór 31 maart tijd om onze enquête (+/- 15 minuutjes) in te vullen en maak kans op een Djapo-bon t.w.v. 15 euro. Die kan je later inruilen als je educatief materiaal aankoopt via onze website.

Belangrijk: de enquêtes worden anoniem verwerkt en het databeheer is in lijn met de GDPR-privacyrichtlijn van de Europese Commissie. Nieuwsgierig naar het eindrapport? Dat vind je vanaf 01/07/2024 terug op onze website.

Geef Djapo een duwtje in de rug

Gepubliceerd op 19 maart 2024

Meer inspiratie en nieuws van Djapo

Pleegzorg in de klas

Interview
23 april 2024

In augustus ’23 lanceerde Pleegzorg de campagne ‘Pleegzorg in de klas’. Het lessenpakket, ontwikkeld door Djapo, laat leerlingen lager onderwijs kennismaken met de verschillende facetten van pleegzorg. “Zo maken we pleegzorg niet alleen bekender. Kinderen leren ook met een brede en genuanceerde bril kijken naar het concept ‘gezin’”, vertelt Jan Brocatus, die het project vanuit Pleegzorg mee op touw zette.

Djapo wint publieksprijs 'Helden van de Democratie'

Nieuws
22 april 2024

Dit voorjaar ging Knack samen met Hannah Arendt Instituut, De Ambrassade, Socius en De Federatie op zoek naar organisaties die de democratie versterken. Tijdens het 'Facts to Act'-festival werden de winnaars bekend gemaakt: Beste Burger (Zuidpoort) won de juryprijs en Djapo won de publieksprijs! *trots*

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuw lesmateriaal, vormingen en projecten en laat je inspireren door de verhalen van collega's.